Thuis ProductenDe Uitrusting van de het Antilichamentest van COVID 19

Sars-Cov-2 COVID 19 van de Testigm IgG van het Antilichamenlaboratorium Snelle de Opsporingsuitrusting

Sars-Cov-2 COVID 19 van de Testigm IgG van het Antilichamenlaboratorium Snelle de Opsporingsuitrusting

  • SARS-CoV-2 COVID 19 Antibody Lab Rapid Test IgM IgG Detection Kit
  • SARS-CoV-2 COVID 19 Antibody Lab Rapid Test IgM IgG Detection Kit
  • SARS-CoV-2 COVID 19 Antibody Lab Rapid Test IgM IgG Detection Kit
 • SARS-CoV-2 COVID 19 Antibody Lab Rapid Test IgM IgG Detection Kit

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: Care Test
  Certificering: CE,FDA registration
  Modelnummer: Covid19-c

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 2000pcs
  Prijs: USD$3-5/pcs,Price Gradiant
  Verpakking Details: 20/25pcs/box, 50/40/boxes/carton
  Levertijd: Afhankelijk van orde QTY
  Betalingscondities: T/T
  Levering vermogen: 100,000pcs/day
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Methodologie: zijstroomimmunoassay Specimen: serum, plasma of geheel bloed
  Definitie: kwalitatieve analyse Testpunt: IgM en IgG-antilichamen
  Gevoeligheid: 95% Specificiteit: 100%
  Formaat: cassette Tijd voort te vloeien: binnen 15 min
  Hoog licht:

  IgG Detection Kit

  ,

  IgM Detection Kit

  Sars-cov-2 besmette COVID 19 Antilichamen Snel Labotest IgM en IgG-Opsporingsuitrusting

   

  Bestemming

  De opsporing van covid-19 IgM en IgG in serum, plasma of geheel bloed met inbegrip van vinger tipt bloed voor kenmerkend doel in vitro.

  Inleiding

  Covid-19 kwam eerst in December 2019 te voorschijn in Wuhan, China. De oorzaak van de ziekte werd bevestigd aangezien een nieuw soort coronavirus, dit virus door lucht van mensen aan mensen wordt overgebracht. In twee maanden, heeft de besmetting snel in China en aan een aantal landen rond de wereld uitgespreid.

  Covid-19 virusoorzaken over 2%-mortaliteit, is er de periode van de 7 tot 14 dagenincubatie. De huidige kenmerkende methode is majorly door PCR test, maar zijn algemene gevoeligheid is 50 aan 60% en door de gebruiker met het speciale trainning en de speciale instrumenten beperkt. Er is een dringende behoefte om een eenvoudige en snelle test te ontwikkelen om grote bevolking en unsymptomatic besmette mensen te onderzoeken. De infectieziekte produceert gewoonlijk specifiek IgM-antilichaam bij 2 tot 4 dagen na de besmetting, terwijl het specifieke IgG-antilichaam na 5 tot 7 dagen verschijnt. Vergeleken bij andere test, is deze test geschikter met lage kosten, kan het in gebied, het mobiel ziekenhuis en laboratorium worden uitgevoerd.

  Veiligheidsmaatregel:

  Covid-19 moet de antilichamentest in een biologische veiligheidsniveau 3 faciliteit worden gemanipuleerd, of met goede persoonlijke bescherming, moet de specimenstorting de WGO of lokale gezondheidsdienstguidline volgen.
   

  Analyseprincipe

  Recombinant nuceloprotein antigeen covid-19 wordt gebruikt in de test, serum, worden het plasma of het gehele bloed van covid-19 besmette patiënt geladen aan het apparaat, zullen de specifieke covid-19 antilichamen in specimen aan gouden-vervoegd covid-19 nucleoprotein antigenen vormt antilichaam – complex colloïde gouden-antigeen binden. Terwijl het complex langs nitrocellulosemembraan dat migreert, wordt het complex gevangen op de testlijnen met anti-menselijke IgM of IgG met een laag worden bedekt veroorzakend een roze aan donkerroze band bij de de testlijn van IgG of IgM-. De signaalintensiteit is veranderlijk afhankelijk van de hoeveelheid specifiek antilichaam huidig in specimen. Een rode controlelijn zou moeten zich altijd over controlelijn ontwikkelen die op de goede uitvoering wijzen.

   

  Kit Components

  Elke testuitrusting bevat: 1. Een zak 2. De zak bevat één apparaat 3 van de cassettetest. Elk treden als buffer op 25 tests met één 3 ml-druppelbuisjefles met analyse voor Componenten die door Gebruiker worden geleverd

  1. Tijdopnemer 2. Het apparaat van de bloedinzameling


  Stabiliteit en Opslagvoorwaarden

  Covid-19 IgG/IgM-de testuitrusting zijn stabiel bij kamertemperatuur tussen 10-28 ' C voor twee en half jaar in de ongeopende zakken.

  BEVRIES niet de uitrusting of stel aan temperatuuruitersten bloot.

  Algemene Voorzorgsmaatregelen

   

   de test is voor slechts diagnose In vitro.

   

   de aangewezen besmettingscontrole, de persoonlijke bescherming en de behandelingsprocedures zouden moeten worden gevolgd – rook niet, eet of drink in het gebied waar de test moet worden uitgevoerd. Gebruik beschermende kleding, handschoenen en beschermende brillen wanneer het behandeling van steekproeven en wanneer het uitvoeren van de test.

   

   pipette mondeling geen steekproeven of reagentia.

   

   alle materialen zouden als potentieel besmettelijk moeten worden beschouwd. Om, of autoclaafmaterialen bij 121.5oC 1 uur te desinfecteren of met natrium te behandelen hyprochlorite (1 percent oplossings).

   

   gebruik geen test voorbij de vermelde vervaldatum.


  Steekproefinzameling

  Het serum, het plasma of het gehele bloed worden gebruikt voor dit apparaat. De testwerken best op verse steekproeven. Als het testen niet kan onmiddellijk worden gedaan, zouden zij bij 2-8oC na inzameling maximaal 3 dagen moeten worden opgeslagen. Als het testen niet binnen 3 dagen kan worden gedaan, kan het serum worden opgeslagen bevroren bij – 20oC of kouder.

   

  Testprocedure

   

  1. Verwijder testkaarten uit pouche vóór uw test, leg over een schone vlakke oppervlakte.

   

  2. Desgevallend, zijn de geteste steekproeven in bevroren status, moet de steekproef zijn zit in kamertemperatuur aan volledig het ontdooien, en goed gemengd voor test.

  3. Voeg 10ul-serum of plasma of geheel bloed (of het bloed van het vingeruiteinde) aan de put over de testkaart gebruikend toe inbegrepen pipet.

  4. Volg het toevoegen van steekproef, voeg de buffer van de twee of drie dalingenanalyse van de druppelbuisjefles toe.

  5. De resultaten worden dan gelezen 15 tot 30 minuten, ervoor zorgen de controlelijn altijd positief is.

   

  Sars-Cov-2 COVID 19 van de Testigm IgG van het Antilichamenlaboratorium Snelle de OpsporingsuitrustingSars-Cov-2 COVID 19 van de Testigm IgG van het Antilichamenlaboratorium Snelle de Opsporingsuitrusting

   

   

  De resultaten van de lezingstest:

   

  Sars-Cov-2 COVID 19 van de Testigm IgG van het Antilichamenlaboratorium Snelle de Opsporingsuitrusting

   

  GELIEVE VAN NOTA TE NEMEN: Wanneer het lezen van deze test, wijzen een duidelijke zichtbare lijn over IgG of IgM-het gebied van de kaart binnen de geschreven termijn op een positief resultaat.

   

  Resultaatanalyse:

  1. Vroeg covid-19 IgM: het positieve of zwakke positief zonder covid-19 IgG tussen 2 tot 5 dagen van symptoom kan op een vroeg stadium van Covid19-besmetting wijzen;

  2. Positieve Covid IgM en IgG kunnen na 5 tot 6 dagen na symptoom voorkomen;

  3. Sterke covid-19 IgG zonder covid-19 IgM kunnen laat stadium op besmetting, of terugwinningspatiënten wijzen.

  Beperking van de Test

  Deze instructie zou behoorlijk moeten zorgvuldig worden gevolgd en worden uitgevoerd.

  Coivd-19 IgM/IgG-de test worden ontworpen om antilichamen tegen virus covid-19 in serum of plasma te ontdekken. Het testen van een andere lichaamsvloeistoffen is niet bevestigd en gekund aangewezen resultaten niet opleveren.

  Voor steekproeven die positief door Covid-19 IgM/IgG test testen, het specifiekere bevestigende kan testen worden gedaan. Een klinische evaluatie van de de situatie en geschiedenis van de patiënt zou ook moeten worden gemaakt alvorens een definitieve diagnose wordt gevestigd.

   

  Contactgegevens
  Care Test Biotech Ltd

  Contactpersoon: lilywong

  Tel.: +8617338314955

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)